COPUS pt. 2 – “Vi gik fra sus og dus til at skulle træffe nogle svære valg!”

kristian scharling somera iværksætterhistorier iværksætter
I denne episode skal du høre historien om COPUS fortalt af Julius Gabel og Carl Kronika. COPUS er et PR og kommunikationsbureau, der hjælper virksomheder, som tør udfordre status quo. Gennem strategi og storytelling hjælper de brands med at skabe deres historie.
 
Det er ikke første gang COPUS er med i Iværksætterhistorier – første gang var i 2021 med Mette Bloch, hvor de fortalte om den helt tidlige rejse. Den kommer vi også kort ind på igen, men retter i sær spotlightet mod rejsen efter corona sluttede. For her investerede Copus massivt i nyt hovedkontor, nye medarbejdere og et hav af kulturelle initiativer og faglig træning, men …
 
I mellemtiden indtrådte den næste krise, som gjorde at deres primære kundesegment måtte skære ind, hvilket Copus også blev tvunget til.
 
Vi taler om, hvordan de rejste sig derfra, men kommer også ind på hvordan du som iværksætter får succes med at styrke dit brand, men også hvilke typiske fejl du bør undgå.

 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Ugli Fruit Productions. Ugli Fruit Productions tager alt det svære ud af konceptudviklingen, produktionen og markedsføringen af din podcast, så du kan koncentrere dig om at tjene pengene på det. Herefter bruger du bare de værdiskabende guldkorn på resten af dine kanaler. Smukt ikke? Book en 30 minutters gratis introsamtale på Ugli Fruit Productions

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions