Modos – Om at starte et tech startup i samarbejde med sygehusvæsenet

Modos – Esben Skouboe – Om at starte i samarbejde med sygehusvæsnet
25% rabat med "IVHPODCAST"
I denne episode fortæller Esben Bala Skouboe, hvordan en fødsel gav ham ideen til teknologi virksomheden Modos. Esben fortæller også om, hvordan han etablerede et samarbejde med det offentlige, og om hvordan han kontinuerligt arbejder med udviklingen af hans virksomhed, som kan vise sig at blive en af Danmarks fremtidige eksport succeser 

Esben fortæller, om hvordan han fik ideen til Modos efter at have oplevet sit første barns fødsel, samt hvordan et samarbejde med det offentlige blev startskuddet til det, der kan vise sig at blive en succes, der kan eksporteres til hele verdenen.

Esben har opdaget, at man ved at skabe en fødestue, hvor der er en afslappet stemning, kan nedsætte antallet af kejsersnit og på den måde spare hospitalerne for en masse udgifter. Derfor udviklede han Modos, hvor man via en tablet kan forvandle en fødestue fra en klinisk operationsstue til et rum, der er rart at være i.

Det er en iværksætterhistorie om hvordan Modos er gået fra ide til færdigt produkt, som kan scaleres til resten af verdenen.

Husk du kan høre endnu flere iværksætterhistorier her