Greenspeak – Sådan starter man et bæredygtigt mobilselskab for 50.000 kr.

Greenspeak – Sådan starter man et bæredygtigt mobilselskab for 50.000 kr.

Greenspeak – er Danmarks velgørende teleselskab. Selskabet er stiftet af Anders Bøgeløv Jensen, Mark Rasmussen og Mads Rasmussen i 2014. Det hele startede da Anders blev far og begyndte han at se verden i et nyt lys. Derfor ville han gerne skabe noget meningsfuldt, som ville gøre verden til et bedre sted. Tanken var at man skulle lave et produkt, som almindelig mennesker i forvejen betalte et abonnement for.

Greenspeak er som grundprodukt et klassisk lavpris mobilselskab, men differentierer sig ved en stærk CSR (Corporate Social Responsibility) profil. Alt overskud går til velgørenhed. 2 gange om året stemmer kunderne, hvad overskuddet skal gå til. Alle ansatte får ligeløn og så er det Anders, direktøren, der tager telefonen når du ringer. Når man opretter sig, donerer Greenspeak også 100 kr, som man selv kan vælge, hvad skal gå til. Af de 17 støtteprojekter er der bl.a. Læger uden grænser, verdens skove og sos børnebyerne.

Er du interesseret kan du læse mere og oprette dig ved Greenspeak her.

greenspeak priser

Men i virkeligheden kunne det være endt i mange andre retninger. De kunne have lavet cykler, solgt bredbånd, el-abonnementer og meget mere. Det endte dog med at blive telemarkedet, fordi det skulle vise sig at være nemmest.

50.000 kr. for at starte Greenspeak

Ja. Den er god nok. Det kræver ikke alverdens kapital at starte et mobilselskab. Da Greenspeak skulle finde et telefonsignal, mødtes de med de 4 netværksudbydere TDC, Telia, 3 mobil og Telenor. Det bedste tilbud kom fra Telenor og kostede kun 50.000 kr. i startkapital.

Idealistisk iværksætteri i Greenspeak

Når man ser noget, som man ikke synes virker, så er det oplagt at blive iværksætter. For så kan man selv tage kontrollen og gøre en forskel. Det er den tilgang drengene fra Greenspeak har startet deres mobilselskab på.

Med grobund i en idealistisk vision om, at ville ændre verden, med mere velgørenhed og større lighed, stiftede de Greenspeak. Mads sprang på projektet med noget video hjælp og blev så betaget af det, at han også blev partner. 1 år efter kom Mark til, som har en baggrund med salg indenfor branchen.

Målet for er at nå 1% af det danske mobilmarked. Indfrier man det, vil de kunne donere 1.000.000 kroner til velgørenhed om måneden! Det er alligevel noget at tage og føle på. Indtil videre har man i alt doneret 349.959 kr. Fordelingen kan du se her.

Kontaktinformationer

Iværksætterhistorier ApS
Lochersvej 4
3100 Hornbæk
CVR: 40092358

Navn: Esben Brandborg Østerby
E-mail: esben@ivaerksaetterhistorier.dk
Tlf: 53 83 36 33

 Find os på Facebook Find os på Instagram Find os på Youtube Find os på LinkedIn Kontakt os på mail

Tilmeld dig vores podcast

Iværksætterhistorier