Ind til benet på Mealticket

Alexander Chalmer - Mealticket
Alexander Chalmer er kun 19 år, men det har ikke stoppet ham fra at starte en virksomhed, som omsatte for 300.000 på sine første 16 uger. Alexander har store forventninger til Mealticket og sit team. Han forventer, at de allerede fra næste skoleår kommer til at omsætte for 7 millioner og 25 millioner året efter det. Mealticket er alternativet til gymnasiernes kantine og de hjemmesmurte leverpostejsmader. Læs mere om virksomheden her.


Episoden er sponsoreret af Copenhagen Venture Exchange.

Det hurtige alternativ til madpakken

Mealticket er en online portal til bestilling og levering af mad til gymnasier. Maden bliver leveret lige til gymnasiets hoveddør fra lokale caféer og restauranter. Mealticket kommer altid indenfor 5 minutter af frokostpausens start og leverer mad af en høj kvalitet. For denne service tager de kun 5 kr. i leveringsgebyr.

Mealticket er gymnasieelevernes alternativ til kantinen som, ifølge Alexander, serverer mad der kvalitetsmæssigt ikke lever op til prisen. Ydermere er der også meget ventetid og kø. Det kan også være alternativet til de hjemmesmurte madpakker, som kan fylde meget i et travlt program.

Forventer 25 millioner i omsætning

Mealticket har på nuværende tidspunkt cirka 2000 kunder i deres database og de leverer cirka 120 frokoster dagligt til 5 forskellige gymnasier. De startede i januar 2019 og omsatte på de første 16 uger for 300.000 kroner. Hør nedenfor i vores teaser, om Alexanders målsætning for Mealticket og deres omsætningen i skoleåret 2019/2020.

Alexander begrunder den store stigning med, at sidste år var et test år, for at se om der var efterspørgsel. Det er nu bevist, fundamentet er der og de tør nu satse. Året efter den store stigning, så forventer de 25 millioner i omsætning og at være udbredt til 70 gymnasier.

Investering og team

Mealticket søger en investering på 950.000 kr. til at skalere op til 70 gymnasier. Ydermere så skal pengene bruges til udvikling af den teknologiske platform og indkøb af ladcykler. Mealticket værdisætter deres virksomhed til 7,3-8,6 millioner kroner.

Alexander har været alene om Mealticket indtil han skalerede op til 5 gymnasier. Nu har han fået 2 partnere med, så de er 3 mand på teamet. Alexander og hans hold samarbejder med 10 forskellige brands, som tæller stedet som The Bagel Company og Lagkagehuset.

Mealticket har endnu ikke benyttet sig af betalt markedsføring. Deres omsætning er kommet via organisk markedsføring på de sociale medier samt word of mouth blandt eleverne på de forskellige gymnasier.

Vil du deltage i vores nye miniformat?

Hvis du også ønsker at deltage i vores nye miniformat “Ind Til Benet”, så gå ind og anmod om et møde her.

Hør et af vores andre ind til benet historier her:
Ind til benet på Legal Monster
Ind til benet på Roccamore
Ind til benet på One Copenhagen

25% rabat med "IVHPODCAST"

Kontaktinformationer

Iværksætterhistorier ApS
Lochersvej 4
3100 Hornbæk
CVR: 40092358

Esben Brandborg Østerby
esben@ivaerksaetterhistorier.dk
+45 53 83 36 33

 Find os på Facebook Find os på Instagram  Find os på LinkedIn

 

Støt os her

© Copyright – Iværksætterhistorier 2020