Kontakt – Medvirk i en iværksætter podcast

Medvirk_i_en_podcast

Hver 14. dag interviewer jeg en spændende iværksættere omkring deres virksomhed, og iværksætterrejse. Det har indtil videre budt på nogle fantastiske interviews med bla. Albert Iversen fra RaskRask, Sara Brodersen fra Deemly og Anders Wiese fra Deleboks, som har beriget lytterne med en masse indsigt ind i iværksætteriet og livet som iværksætter. Det vil jeg gerne blive ved med at levere! Og derfor har jeg brug for iværksættere med en god historie.

Så hvis du er i gang med at starte op, eller har en velkørende virksomhed med en historie, så vil jeg rigtig gerne høre om din historie og din rejse. Så kigger vi på muligheden for at du kan komme med i min iværksætter podcast.

I øjeblikket ligger mit optagestudie i Esbjerg. Jeg forsøger at komme ud af Esbjerg, så meget som muligt, men hvis du en dag er i Esbjerg, så vil det være nemmest for mig.

Du kan kontakte mig på mail: uffeaalborg(a)gmail.com

Hvad du får ud af at være med i iværksætterhistorier

Podcast er et specielt medie, fordi mediet giver mulighed for at komme vidt omkring et emne, og samtidig bringer det en høj troværdighed til den der taler. Mediet giver mulighed for at fortælle en ærlig historie, som omkræser et kommercielt emne, som eksempelvis en iværksætters virksomhed. Det er bl.a. det jeg elsker ved mediet, og kombinationen af en god historie, og ny viden er det som mine lyttere får ved at lytte til podcasten.

Der er mange grunde til at melvirke i en podcast:

  • Du kommer ud til 100 ugentlige lyttere
  • Du får genereret indhold til dine sociale medier, blog osv.
  • At være med i en podcast tilfører troværdighed til dit brand. Andre tænker “hvis han er med i en podcast, må der være noget om konceptet”. Derfor er medivirken i en podcast, et godt værktøj til at potionere dit brand.
  • Et link til din hjemmeside = søgemaskeine værdi
  • En del af et netværk. Jeg kender efterhånden mange iværksættere, og jeg vil gerne anbefale dig til andre iværksættere, hvis det er relevant.

Hvordan foregår Optagelserne

I øjeblikket arbejder jeg hos Spinnaker Nordic, hvor vi har et podcasting studie til rådighed. Derfor foregår de fleste optagelser i Esbjerg, da studiet sikrer den bedste lyd. Det er dog også muligt at jeg kommer forbi din virksomhed, her kræver det at vi har et mindre mødelokale, hvor jeg kan stille lydudstyret op.

Mvh.
Uffe Aalborg