Om podcasten

Esben Brandborg Østerby
Studerende og Startup Event Maker
Esben interesserer sig især for teamdannelse i startups og tilbyder deraf netværksarrangementer for startups. der søger talenter.
Find mig påSkriv til mig på
Uffe Aalborg Nielsen
SEO & Facebook Ads Specialist
Uffe er noget af en tal og tekstknuser. Han er detaljeorienteret og ved ret meget om optimering af SEO og Facebook annoncer.
Find mig herSkriv til mig på
Daniel Hansen Pedersen
Product Development Engineer
Daniel er en innovativ produkt specialist, som til daglig arbejder for et startup i København
Find mig herSkriv til mig på

Formålet med iværksætterhistorier

Vi er 3 gutter bosat på henholdvis Jylland, Fyn og Sjælland med iværksætteri på nethinden. Der er ikke det afsnit i løvernes hule vi ikke har set, den episode i de 6 hatte vi ikke har hørt eller den artikel vi ikke har læst i bootstrapping. Med andre ord så brænder vi for iværksætter Danmark. 

Vi interviewer danske iværksætter med det formål at give iværksætter interesseret et indblik i personerne bag nogle af Danmarks mest lovende startups. Det gør vi fordi vi selv synes det er elskværdigt og motiverende at høre om hvordan andre har opnået succes. Det kan være en rejse med mange bump på vejen, men vi tør godt love, at der er rigtig mange guldkorn at hente fra vores gæster. I samtalerne kommer vi blandt andet til at tale om alt det der sker bag kameraet på løvernes hule og hvordan man skaber en vinderkultur og meget meget mere.

Du kan finde podcasten på din foretrukne podcast udbyder og har du nogle indvendinger på hvordan vi kan forbedre formatet eller hvis du kunne have lyst til at hjælpe os på den ene eller anden måde, så vil vi vold gerne høre fra dig. Vi er på pletten, så skriv eller ring endelig til os, så tager vi en snak om det.

Vi ønsker jer alle en rigtig god lytter.