Skal vi lave et samarbejde?

 Vil du fortælle din iværksætterhistorie?

Hver uge modtager jeg henvendelser fra iværksættere, der gerne vil fortælle deres iværksætterhistorie. Det er jeg oprigtig overvældende glad for. Og alle er meget velkomne. For jeg er i bund og grund ligeglade med, hvor langt du er i din historie og hvad din virksomhed arbejder med. Den slags fokuser jeg ikke på. Ikke desto mindre vil du stå stærkere, hvis du overvejer, hvad din historie egentlig er. 

  • Hvilke uventede udfordringer løb jeg ind i? 
  • Hvilke massive fejltagelser begik jeg?
  • Hvilke anekdoter kan jeg fortælle?

Og især det sidste er helt og aldeles afgørende. For jeg har gennem over 100 episoder erfaret, at kernen til en god historie på lyd, ofte ligger i din evne til med ord at male i billeder. Lytteren skal med andre ord føle sig draget ind i det univers du har begået dig i. Det er ikke indforstået for lytteren, at der var lyserøde gardiner i rummet eller at du svedte af nervøsitet. Vigtige detaljer er derfor vigtige for leveringen. 

Jeg skal selvfølgelig nok som vært hjælpe dig så godt jeg kan, men det er din historie. Du er stjernen. Ikke mig! Og jeg kender ret basalt den ikke. Det er derfor ekseptionel vigtigt at du forstår at bruge storytelling kunsten til din fordel. Husk på at en god historiefortæller gerne må holde pauser, bruge tone of voice og vise følelser. Det vil alt sammen være med til at vise den helt fede og virkelig interessante historie til dit netværk af kunder, samarbejdspartnere og team. Ja, sågar dine venner og familie. Derfor vil du med fordel, få et større udbytte af din henvendelse til mig, hvis du på forhånd er klar i spyttet om, hvad du har oplevet på din iværksætterrejse. 

Måske var du tæt på at sælge halvdelen af din hardware virksomhed til en rig fisker, 
Måske solgte du porno til Norge med statensstøtte selvom produktet er ulovligt.
Måske bestilte I 200.000 kapsler, blot for at konstatere at de ikke passer til jeres flasker.

Det er den slags narrativer, som folk oftest kan spejle sig i. Og nej, det er ikke kun iværksætterne, selvom de af gode grunde optager størstedelen af vores lytterskare, men det er også fætter Jørgen, Lise Lotte fra efterskolen og din gamle chef, som kan lytte med.

Et andet godt billede på det vi leder efter; forestil dig at du sidder rundt om et lejrbål med mennesker du ikke kender og skal nu fortælle røverhistorier om dengang du blev iværksætter. Hvad vil du så fremhæve? Hvilke oplevelser står som printet ind i din bevidsthed? Og kan du levere den med nerve og følelser? Så er du på rette vej. Håber det gav lidt mere indsigt.

Kontakt mig på telefon: 53 83 36 33 eller esben@ivaerksaetterhistorier.dk

OG husk lige dette…

Det tager mange arbejdstimer og ressourcer at holde vores lille nichemedie kørende. Vi er ikke omfattet af de traditionelle mediers rettigheder for mediestøtte, fordi puljen endnu ikke er platformsneutral og derfor kan vi som podcast medie ikke søge herom. Derfor har vi måttet kigge i andre baner for at sikre en stabil indtjening til vores lille team af fuldtidsansatte. Vi synes selv, at vi har knækket koden meget godt. 

lever vi hovedsageligt af støtte fra sponsorere. Vi håber derfor, at I vil støtte podcasten, så vi kan levere kvalitetsindhold flere gange ugentligt direkte til der, hvor du lytter fra.

Subscribe på Itunes   Klik her og brug sølle 30 sekunder på at skrive en anmeldelse. Det vil gøre både algoritme guderne glade og hey så koster det dig jo ikke noget.

Podcast annoncering på Danmarks største lydmedie indenfor Iværksætteri.

Vil du gerne ramme segmentet for små erhvervsdrivende og iværksættere med et budskab fra din organisation og øge kendskabsgraden til jeres brand, så gør som Djøf, Ageras, Statum, Viabill og Fonden for Entreprenørskab og kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan man gør sådan noget. For det der podcast annoncering, det kan virkelig noget, som ingen andre annoncekanaler kan.

Kontaktinformationer

Iværksætterhistorier ApS
Lochersvej 4
3100 Hornbæk
CVR: 40092358

Esben Brandborg Østerby
esben@ivaerksaetterhistorier.dk
+45 53 83 36 33

 Find os på Facebook Find os på Instagram  Find os på LinkedIn

 

Støt os her

© Copyright – Iværksætterhistorier 2020