Eksperterne (nyt format) – Sådan vinder du flere kunder med skarpskåret salgsarbejde – med Preben Braagaard

Thomas Andersen - About Vintage
Kære lytter – sammen med Amino præsenterer vi et helt nyt format i Iværksætterhistorier, som vi kalder Eksperterne.
 
I Eksperterne inviterer vi nye og tidl. gæster i studiet, som har en stor viden indenfor deres felt. I hver episode tager vi en konkret udfordring op, som er relevant for jer kære lyttere. Vi håber i vil tage rigtig godt i mod det.
 
I denne første episode af Eksperterne har vi inviteret Salgseksperten Preben Braagaard i studiet. Preben hjælper andre med salgstræning, forhandlingsteknik, salgscoaching og meget mere indenfor salgshåndværket.
 
I denne episode vil Preben klæde dig på til at få flere i ordre i bogen, men vi starter et helt andet sted og taler om hvorfor Preben mener de fleste iværksættere ikke bryder sig om at sælge og hvornår han for første gang følte han selv var en succesfuld sælger – vel og mærket efter en periode, hvor han var tæt på at give op.
 
Og så præsenterer Preben dig også for de to vigtigste spørgsmål du skal stille dig selv i salget, og hvorfor det er ekstremt vigtigt for dig som iværksætter at ha’ 100% styr på dit værditilbud.
 
Episoden er bragt til dig i samarbejde med vores videnspartner Amino – Danmarks største iværksætterportal. 
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions