RaskRask pt. 2 – Sådan vækster du 1000 % på 1 år

Albert Iversen - RaskRask team
25% rabat med "IVHPODCAST"
I August 2017 hørte vi i episode nummer 3 om RaskRask rejse og ambitioner. I denne special episode, har vi gensyn med administrerende direktør og cofounder Albert Iversen, for at høre hvordan det er gået sidst. Hvis du ikke allerede har hørt episoden, så gå først ind og lyt til den her.

RaskRask har på kun 1 år haft en imponerende vækst på 1000 %. Rejsen har selvsagt fået stor mediebevågenhed for det aarhusianske startup. Man var f.eks. nomineret som “Best Bootstrapped Startup” af Nordic Startup Awards. Men hvordan kan det lige lade sig gøre? Hvad er hemmeligheden? Albert afslører det i episoden.

Et vigtig læringselement over det sidste år har været, at man skal bruge sine ressourcer klogt. Det kan være svært at vide, hvor man rammer sin målgruppe bedst. Derfor har de afprøvet en masse marketingkanaler på forskellige måder, for at teste hvilke kanaler der passer bedst til RaskRask. Forhenværende hypoteser om, at man skulle møde dem face-2-face på events er blevet gjort til skamme. De har simpelthen været spild af tid. Derfor er konklusionen for RaskRask, at de har primær fokus på PR og online marketing.

Det er samtidig desværre sidste gang vi kommer til at høre Uffe Aalborg Nielsen’s sprøde stemme. Snøft. Hør hvorfor i episoden.