Vilter – Personlige godnathistorier på app

Anders og Lars - Vilter

Anders Larson og Lars Henriksen har sammen skab universet Vilter. Vilter er en ung fyr, som tager børnene med på en spændende godnathistorie og historierne taler både til børn og voksne. I appen kan man indstille opgaver der hjælper med at gøre børnenes aftenrutiner mere smidige. I udviklingen af virksomheden har Anders og Lars taget hver deres kompetencer med ind i projektet. Vilter er også historien om to gange Løvens Hule uden det ønskede resultat.

Det her er deres iværksætterhistorie. Hør mere i vores podcast.

Artiklen er skrevet af Niklas Vinther Jakobsen


Produceret af Podtribe media.

Hvis du vil støtte vores lille medie, så kan du gøre det her på Patreon.

Vilter fortæller den personlige godnathistorie 

Vilter er svaret på mange børnefamiliers udfordring med at passe sengetiderne. Ideen til godnathistorier tilpasset det enkelte barn fik journalisten Lars Henriksen og musikeren Anders Larson til en forældrefest. Til at begynde med satte de en landing page op og indsamlede mailadresser for at teste produktet. Da markedet var stort nok, gik de videre med arbejdet og udviklede appen.

Undervejs sendte de to iværksættere en ansøgning til Løvens Hule, men valgte at melde fra. Året efter blev de kontaktet af produktionsselskabet og tog udfordringen op igen. På dagen for optagelse var reglerne ændret lidt, og nu skulle Vilter i direkte ’battle’ med en anden iværksættervirksomhed.

Alt det, og meget mere, taler vært Mette Bloch og gæsterne Anders Larson og Lars Henriksen om i dette afsnit af Iværksætterhistorier.