Casper Drømme – “Alt hvad jeg rørte ved gik bare amok!”

casper drømme iværksætterhistorier
I denne episode skal du høre historien om Casper Drømme. Casper Drømme er rigtig mange ting – Han er serieiværksætter, influencer, podcaster og content creator, men mest af alt betegner han sig som professionel livsnyder.
 
Hans iværksætterrejse startede med Martin Thorborgs bog; “Iværksætter til jeg dør”, som tændte en gnist hos den skoletrætte teenagedreng.
 
Sidenhen sparkede han gang i mange projekter, hvor han bl.a. arbejdede med link building, hjemmesider og affiliate marketing, men desværre blev omkostningerne større end profitten og i episoden deler Casper ærligt ud omkring at lukke ned og vende tilbage til arbejdsmarkedet. Vi taler også om, da det hele eksploderede på TikTok og hvad Casper gjorde for at holde momentum i den pludselige succes.
 
I episoden kommer vi også ind på økonomisk frihed, problematikken omkring TikTok og nedladende kommentarer på sociale medier.

Episoden er bragt til dig i samarbejde med vores fantastiske annoncør DreamInfluencers, som gør det muligt for dig at lytte helt gratis til Iværksætterhistorier.
 

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions