Bomae – Store satsninger, kriser og et faldende boligmarked

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Bomae fortalt af Jovica Stankovic. Bomae guider boligkøbere hele vejen igennem købsprocessen. De forhandler med både ejendomsmægler og bank samt sørger for gennemgang af alle relevante dokumenter ved vores juridiske rådgivere.
 
De første tanker omkring virksomheden startede på Distortion i 2016, og på en rejse til Mallorca gav de hinanden hånden på, at gå all in og knokle røven ud af bukserne for at vække behovet for køberrådgivning hos danskerne. Sidenhen har Bomae vokset sig til at være resultatet af tre gode venners drømme og visioner, som har fået lov til at komme til live, og sidenhen har de vokset sig større og stærkere.
 

De havde dog et lidt anerledes approach end andre startups. Hvor du måske startede ud med annoncer på Facebook satstede Bomae allerede stort fra starten med deres anerkendte og sjove tv-reklamer, meeen det var ikke uden sveddryppen på panden, men det kommer du til at høre meget mere om.

 

Vi runder episoden af med at tale om hvordan Bomae har håndteret og tacklet både corona, men også de efterfølgende kriser, som verden blev ramt af
 

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions