Om podcasten

Esben Brandborg Østerby
Podcastvært og editor in chief

"Undgå panikzonen, gå ud af comfortzonen og gå ind i læringszonen"

Find mig påSkriv til mig på
Allan Sønderskov Darré
Advisor

Keep sharing!

Stifter og direktør i Freetrailer

Find mig her

Formålet med Iværksætterhistorier

Vi er 2 gutter bosat på henholdvis Fyn og Sjælland med iværksætteri på nethinden. Der er ikke det afsnit af Løvens Hule, vi ikke har set, den episode i De 6 Hatte, vi ikke har hørt, eller den artikel vi ikke har læst i Bootstrapping. Med andre ord så brænder vi for iværksætteri i Danmark.

I podcasten interviewer vi danske iværksætter med det formål at give andre med interesse herfor et indblik i personerne bag nogle af Danmarks mest lovende startups. Det gør vi, fordi vi selv synes det er elskværdigt og motiverende at høre om hvordan, andre har opnået succes. Det kan være en rejse med mange bump på vejen, men vi tør godt love, at der er rigtig mange guldkorn at hente fra vores gæster. I samtalerne kommer vi blandt andet til at tale om alt det der sker bag kameraet på Løvens Hule, hvordan man skaber en vinderkultur og meget meget mere.

Du kan finde podcasten på din foretrukne podcast udbyder, og har du nogle indvendinger på hvordan vi kan forbedre formatet, eller hvis du kunne have lyst til at hjælpe os på den ene eller anden måde, så vil vi vold gerne høre fra dig. Vi er på pletten, så skriv eller ring endelig til os, så tager vi en snak om det.

Vi ønsker jer alle en rigtig god lytter.

Kontaktinformationer

Iværksætterhistorier ApS
Lochersvej 4
3100 Hornbæk
CVR: 40092358

Navn: Esben Brandborg Østerby
E-mail: esben@ivaerksaetterhistorier.dk
Tlf: 53 83 36 33

 Find os på Facebook Find os på Instagram Find os på Youtube Find os på LinkedIn Kontakt os på mail

Tilmeld dig vores podcast

Iværksætterhistorier