fbpx

Podcast

Alle iværksætterhistorier som podcast samlet et sted

Ind til benet på Hololink

Hololink rykker grænserne, for hvad der er muligt med AR. Lucas Nygaard og resten af holdet har udviklet et SaaS produkt og deres platform er snart klar til at indtage markedet.

læs mere

Ind til benet på Mealticket

Alexander Chalmer omsatte via sin virksomhed Mealticket for 300.000 på de første 16 uger. Den kun 19 årige iværksætter har siden skaleret op og søger nu investeringer.

læs mere

Ind til benet på One Copenhagen

Lars Forsberg og Peter Andersen fra One Copenhagen producerer køkkenudstyr i høj kvalitet med fokus på funktionalitet og design. De har høje forventninger til deres fremtid.

læs mere

Ind til benet på Roccamore

Kom ind til benet på Frederikke fra Roccamore. En virksomhed, som bruger bruger overskudsmateriale til at lave behagelige høje hæle til kvinder fremstillet i Italien.

læs mere

Ind til benet på Translatioo

Translatioo vil med deres online baseret platform skabe sproglig innovation ved at sikre de bedste sprogstuderende erhvervserfaring. De omsætter for 150.000 kr. og søger nu en investering på 250-300.000 kr. til en værdiansættelse på 1.000.000 million kroner.

læs mere

Good Monday -Mik Strøyberg presser citronen

Mik Strøyberg brugte lang tid i USA på at ændre den europæiske “pres citronen” mentalitet. Efter USA ville han til Bali og trække stikket, men fik så idéen til at samle alle kontoraktiviteter på en digital platform.

læs mere

Ind til benet på eManager

Hvis du har en interesse i Esport og specielt Counter-Strike, så hør denne ind til benet episode med Rasmus Madsen, som fortæller mere om Emanager, som er et online managerspil.

læs mere

Ind til benet på Shoporama

Hør om SaaS virksomheden Shoporama. Små og store virksomheder betaler det samme. Ja selv Mortens kone må af med det samme. Hør om en, ifølge Morten, jyske tilgang til måden at drive forretning på.

læs mere

Kontaktinformationer

Iværksætterhistorier ApS
Lochersvej 4
3100 Hornbæk
CVR: 40092358

Navn: Esben Brandborg Østerby
E-mail: esben@ivaerksaetterhistorier.dk
Tlf: 53 83 36 33

 Find os på Facebook Find os på Instagram Find os på Youtube Find os på LinkedIn Kontakt os på mail

Tilmeld dig vores podcast