Rahbek Media – “Mine forældre har aldrig givet mig ret i det her, men jeg har i en eller anden grad været familiens sorte får”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Rahbek Media fortalt af Jeppe Rahbek.
Helt simpelt beskrevet, så er Rahbek Media et produktionsselskab med speciale i digitalt indhold.
Vejen dertil var dog mere kringlet og før Jeppe endelig fandt sin passion var han både forbi en minkfarm og flere forskellige hjemmestrikkede webshops. 
 
For som han selv siger, så var det svært for ham at finde motivationen i det normen krævede af ham, bl.a. i folkeskoletiden.
 
Jeppe deler også ud af sine bedste tips og tricks til din videoproduktion, som du kan implementere med det samme, mens han også fortæller hvordan de hos Rahbek Media fik implementeret en 4 dags arbejdsuge.
 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Fundbricks.com – Få mere ud af din formue.

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg
 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions