Maple – “Der var ingen procedurer og standarder. Det var hit the ground running, og få det til at fungere”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Maple fortalt af Johanne Staugaard.
 
Maple er en konsulentvirksomhed, der hjælper deres kunder med at forstå målgruppen bedre. De bruger antropologiske metoder som dybdeinterview og observation som basis for anbefalinger til bedre kommunikation, produktudvikling og strategi.
 
Johanne er en vaskeægte power woman, som i en alder af 38 år ønskede et mere fleksibelt og sjovt arbejdsliv. Derfor stiftede hun Maple, og på bare 2 mdr. gik de fra 1-10 medarbejdere. En periode som Johanne selv beskriver som lærende, men også en smule kaotisk.
 
Udover det dykker vi ned i Johannes bedste råd til andre iværksættere, som er baseret på egne learnings, fuck ups og erfaringer. Bl.a. at du fortsat skal huske salget, selvom kalenderen er fyldt, så du ikke ender, som hun oplevede det, med en fuldstændig tom ordrebog.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions