EasyPoker – “Vi får at vide, vi skal kontakte Homeland Security, og det lugter lidt alvorligt .. af noget terror eller sådan noget”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om EasyPoker fortalt af Ulrik Sebastian Hunskjær.
 
EasyPoker er en ny form for poker app, som ikke faciliterer gambling, men fokuserer på at bringe venner sammen over et socialt spil poker – når som helst, hvor som helst.
 
Ulrik startede EasyPoker med sin fætter Tobias, men før det, var de Danmarks første YouTube partners og troede egentlig at de skulle hjælpe virksomheder med videoproduktion. Men i stedet opstod passionen for spil og apps, og Ulrik fortæller om dengang, han var med til at udvikle det virale spil Pokemon Go i samarbejde med Google. Hvordan man lige kommer til det, fortæller han meget mere om, men der gik ikke længe før Ulrik også fik de første tanker, der sidenhen skulle blive til EasyPoker.
 
Ulrik fortæller også om at de i mellemtiden må lægge et stort anlagt projekt på hylden grundet krigen i Ukraine, hvordan de kæmpede med økonomien, men også om hvordan det er at blive anklaget for international våbenhandel.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions