Frontliners – 2019 og 2020 var fyldt med kæmpe kriser

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Frontliners fortalt af Danny Fabricius Fogel.
 
Frontliners SaaS-platform hjælper butikker, caféer og restauranter med at skabe gode kundeserviceoplevelser ved at forbedre medarbejdernes præstationer.
 
Danny er en erfaren iværksætter med flere virksomheder bag sig, og han er den første vi har haft i studiet, som har oplevet at gå konkurs to gange med en sund og god forretning. Det er hverken pga. snyd eller andet humbug – Nej, det har været pga. helt andre faktorer, som du kommer til at høre mere om i denne episode.
 
Danny serverer dig også sine råd til, hvordan du skal håndtere at åbne forretninger på den anden side af Atalanten. Der er i hans øjne nemlig ikke den store forskel.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions