Morten Resen pt. 2 – “Det er så f****** nemt at sige! Der er jo ingen som vågner op, og så bare har det knivskarpe fokus!”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Mambeno og GoLittle fortalt af Morten Resen.
 
Helt kort, så producerer GoLittle podcasts rettet mod børn og Mambeno arbejder på hver dag på at lave Danmarks bedste madplaner til børnefamilier. Dette er ikke første gang vi har Morten med. Sidst han var med i Iværksætterhistorier var i episode 166, hvor han fortalte om, hvordan han opgav sit drømmejob som vært på TV2 for at starte GoLittle.
 
Siden da er der sket rigtig meget, og Morten tager os i gennem hele rejsen og fortæller hvad der er sket frem til nu.
 
Udover det sætter vi også skarpt på Mortens stærke holdninger til iværksætteri, og  midt i episoden får han også brug for at komme med en opsang.
 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Fundbricks.com – Få mere ud af din formue.

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg
 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions