Cycling 4 Cancer – “Stop med at bruge det navn, eller vi sagsøger jer”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Cycling for Cancer fortalt af Kim Guhle.
Helt kort, så er Cycling for Cancer Danmarks Største & Fedeste indsamlingsevent. Et 24 timers teambuilding event med det formål, at skaffe penge til kampen mod kræft.
 
Desværre har Kim, ligesom mange andre danskere, haft kræft tæt inde på livet, da en af hans nærmeste blev ramt af den forfærdelige sygdom. Med det i bagagen og en provokation fra tv-værten Morten Ankerdal fik Kim sparket gang i eventet, som i første omgang bar navnet Spinning4Cancer.
 
Men til hans store overraskelse tikkede der to år i streg en mail ind, som advarede ham mod at bruge lige præcis det navn og truede med et sagsanlæg på 10 mio. dollars.
Den historie kommer du til at høre meget mere til, men også hvordan du eller din virksomhed kan hjælpe Kim med at knække cancer.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions