Kristian Larsen – Den ultimative guide til at markedsføre din webshop i 2023

kristian larsen anew sleep pl & partners iværksætterhistorier eksperterne
Velkommen til endnu en episode af Eksperterne. Eksperterne er formatet, hvor vi inviterer nye og tidl. gæster i studiet, som har en stor viden indenfor deres felt. I hver episode tager vi en konkret udfordring op, som er relevant for jer kære lyttere og denne gang har vi inviteret Kristian Larsen, CMO i anew sleep og Co-founder af bureauet PL&Partners i studiet. Vi skal tale om hvordan du bedst muligt markedsfører din webshop anno 2023 uden at smide penge ud af vinduet.
 
Vi kommer ind på næsten det hele i denne episode, og stor ros til Kristian for at dele så gavmildt ud af sine learnings og råd. Vi taler om konverteringsrater, hvordan du får succes med nyhedsbrevet og SEO, samt hvad han ser som de vigtigste SoMe-kanaler i 2023 og hvordan du performer bedst på dem.
 
Sidst men ikke mindst fortæller Kristian også, hvordan du bedst muligt måler på dine marketingindsatser.

Episoden er bragt til dig i samarbejde med vores videnspartner Amino – Danmarks største iværksætterportal. 
  

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions