Morten Larsen – JustEat, Miinto og livet efter millionsalg af Hungry

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Morten Larsen. Kort fortalt, så blev Morten i sin tid headhuntet af Jesper Buch til JustEast og siden da har han været direktør for Miinto indtil han stiftede og for ikke ret lang tid siden, solgte Hungry.
 
Vi kommer ikke til at gå slavisk i gennem Mortens historie, som vi plejer at gøre her i podcasten, men vi taler alligevel om, hvordan han med Hungry tog kampen op mod mastodonten JustEat, som han selv var med til at gøre til den største spiller på markedet.
 

Udover det fokuserer på Mortens rolle som mentor, advisor og investor i dag, men også om de største faldgrupper han ser hos Iværksættere, hvor den ene er ,at man ikke har sat klare forventninger til rejsen fra start.

 

Du får tilsidst i episodens også Mortens svar på, om Danmark er godt sted at starte sin egen virksomhed.
 
Episoden er bragt til dig i samarbejde med E-Menti – platformen der gør det nemt for dig at administrere, opkræve og bogføre gentagne betalinger.

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

 

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions