MinEjendom – Søren måtte starte forfra og genskabe identiteten

Thomas Andersen - About Vintage

I denne episode skal du høre historien om MinEjendom fortalt af Søren Schødt. MinEjendom er en digital kommunikations- og vedligeholdelsesplatform til boligforeninger og professionelle med ejendomsporteføljer.

Ifølge Søren selv var markedet simpelthen ikke klar til platformen, da de startede virksomheden op. I 2015 var der en masse udfordringer, som gjorde at stort set alle medarbejdere stoppede, hvilket betød, at MinEjendom var tvunget til at starte forfra og genskabe identiteten.
 
Det taler vi selvfølgelig om, men vi taler også om tiden før MinEjendom, hvor han startede boligbyggerier for sine egne penge, og det var lige ved og næsten for Søren da finanskrisen ramte.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions