SOUNDBOKS – “Jeg havde meget hellere undgået den negative presseomtale”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om SOUNDBOKS fortalt af Jesper Theil Thomsen.
SOUNDBOKS arbejder med at skabe frirum for unge mennesker, hvor de kan få et afbræk fra hverdagens stress og jag – og det gør de ved at skabe højttalere og sociale musikoplevelser.
 
Det er 2. gang SOUNDBOKS er med. Sidste gang var i August 2019, hvor den tidlige historie blev fortalt af medstifteren Hjalte Emilio Wieth – men da det er næsten 3,5 år siden, starter vi episoden med at samle op på historien om de 3 gymnasiedrenge, som uden teknisk viden begyndte at bygge den berømte højtaler.

Vi taler i høj grad om hvad der er sket siden da. Bl.a. sætter Jesper ord på, hvordan det var at afskedige 19 medarbejdere og hvordan de skal tackle den kommende recession. Vi kommer også ind på, hvor svært det har været at få produceret deres legendariske højtalere under og efter corona. Derudover vender vi også de mange sager, hvor SOUNDBOKS er blevet kædet sammen med larm i gadebilledet.
 
_____________________________________________________________________________
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions