Nationwide – “Hej, jeg har brug for hjælp – min virksomhed er ved at gå konkurs!”

nationwide early warning iværksætterhistorier
I denne episode skal du høre historien om Nationwide fortalt af Mark Stougaard. Nationwide er et grossistfirma med en håndfuld ansatte, som importerer alt fra biltilbehør og lightere til legetøj til dagligvarekæder, tankstationer og kiosker over hele landet.
 
Vi har også besøg af Bjarne Hermansen fra Early Warning. Early Warning er et offentligt støttet initiativ, som siden 2007 har hjulpet mere end 8.000 mindre, danske kriseramte virksomheder. Jeg vil deklarere her fra start, at de ikke har betalt for omtalen i denne episode, men at vi hos Iværksætterhistorier ønsker at sprede det gode budskab om den hjælp, som mere end 130 frivillige hver dag yder for kriseramte virksomheder.
 
Nationwide er en af de virksomheder som pludselig stod i en stor krise pga. corona, hvor omsætningen faldt med mere end 30-35% ift. normalen. Det blev til en kamp om liv eller død for virksomheden, hvor Mark var tæt på at kaste håndklædet i ringen flere gange.
 
Hør også hvordan en ubetalt punktafgift på lige knap 650 kr. var tæt på at få fatale konsekvenser og hvad Mark helt konkret har lært af en truende konkurs.

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions