BRIDGER – En truende konkurs sendte Louis ned i karrierens sorteste hul

louis goldschmidt iværksætterhistorier bridger
I denne episode skal du høre historien om BRIDGER fortalt af Louis Goldschmidt. BRIDGER er en platform der giver almindelige danskere mulighed for at tjene penge ved at finde virksomhedernes næste kollega.
 
Louis iværksætterhistorie startede med et spørgsmål; “Hvordan kan det være at jobsøgende og virksomheder ikke formår at finde hinanden?” – et simpelt og enkelt af slagsen, men svaret på problemstillingen fandt han først flere år senere. Med løsningen i hånden gik han i 2019 all-in efter endt uddannelse, men kort tid efter ramte corona, og virksomheden gik fra 100 til 0 på ganske få dage. Det sendte Louis ned i karrierens indtil nu sorteste hul.
 
Hvordan Louis fik rejst sig må du vente med at senere i episoden. Vi taler også om rekruttering generelt og hvordan virksomheden har ambitioner om at være de største i branchen uden at ha’ en eneste headhunter ansat.

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions