Trainn – “Det er kun en fejl, hvis du ikke lærer af den”

sarah louise trainn iværksætterhistorier
I denne episode skal du høre historien om Trainn fortalt af Sarah Louise. Trainn er “the personal trainer in your pocket”, der designer din unikke og personlige træningsrejse med træningsprogrammer, ugentlige mål og anbefalinger – alt hvad du behøver for at starte en træningsrutine du kan vedholde.
 
Sarah Louise flyttede som palle i verden til Europas hovedstad London for at opsøge drømmen, og indenfor ganske kort tid byggede hun en app, som bliver brugt i hele verden. Men hvordan bryder man i gennem som en one man army på et buldrende rødt marked? Det taler vi mere om senere i episoden.
 
Vi taler også om vigtigheden af at holde sig sund og aktiv som iværksætter, selvom kalenderen er stoppet til med aftaler og todos, og hvordan du bør tackle og håndtere fejl.
 
Vi må også hellere beklage den smule skratten som opstår indimellem i episoden, da Sarah Louise er med på en onlineforbindelse fra London.

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions