AdPlenty – “Det var HAMRENDE irriterende!”

sarah louise trainn iværksætterhistorier
I denne episode skal du høre historien om AdPlenty fortalt af Susan Poulsen. AdPlenty er en alt-i-en digital marketingplatform, specielt designet til at håndtere lokale kampagner for virksomheder med mange fysiske lokationer.
 
Susans vej ind i iværksætteri kan betegnes som noget kaotisk, da hun arbejdede for en amerikaner der opkøbte og ville videredrive 15 virksomheder, men inden for ganske kort tid gik de alle konkurs. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget og midt i kaosset mødte hun sine to co-founders, som hun senere startede AdPlenty med.
 
Du får hele historien serveret, bl.a. hvorfor hun i de spæde år måtte dække sin gravide mave til samt deres kamp for at simplificere online markedsføring for mindre og lokale virksomheder, som ofte føler sig fanget imellem bureauer og eksperter. Udover det fortæller Susan også, hvordan en vis pandemi ødelagde den helt store launch.
 
Susan fortæller også, hvordan teamet fastholder motivationen og modet, når iværksætterlivet gør ondt, samt hvilken fejl Susan har lært mest af.

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions