SalesStyling pt. 2 – “Jeg bliver så ramt og kan mærke, at jeg er meget følsom”

kristian scharling somera iværksætterhistorier iværksætter
I denne episode skal du høre historien om SalesStyling fortalt af Louise Holm. Hos SalesStyling salgsstyler de boliger til salg og udlejning. De er eksperter i at optimere boligen, så den står som den bedste udgave af sig selv i en salgssituation.
 

Som du kommer til at høre i episoden, er det ikke første gang Louise er med, og vi fortsætter historien fra hun fik en investering i Løvens Hule, men også hvordan hun tacklede at Mia Wagner og Anne Stampe forlod Freeway koncernen kort efter, at de havde købt næsten halvdelen af SalesStyling. Samtidig ramte coronanedlukningerne hele landet og tilbage stod Louise med aflyste aftaler og en virksomhed som skulle overleve.

 

Vi taler også om hvordan det er at gå fra 4-14 ansatte på bare et år, og hvordan Louise tackler den enormt krævende rolle som leder i en vækstvirksomhed. Tilsidst i episoden vender vi hvordan det er at være blandt Dansk Erhvervs kvindelige iværksættere du bør kende og hvordan det er lykkedes Salesstyling at bygge deres helt nye webshop fra bunden.

 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Treyd – Sælg først, betal leverandøren senere.  Læs mere og book en uforpligtende introduktion på treyd.io

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions