Mediano – Det er en branche der er sygeligt gammeldags

peter brüchmann mediano podcast

Mediano mener at have fundet løsningen for en ny måde at tænke mediebranchen på. Gratis indhold på lyd og video koblet op på kommercielle partnerskaber skal nytænke en i følge Peter Brüchmann håbløs forældet og konservativ branche. 


Episoden er sponsoreret af Viabill.

Som så mange andre iværksættere, så havde jeg (Esben), som nyt podcast medie brug for at tale med nogen i branchen for at sparre om deres erfaringer. Derfor var jeg taget til København for at mødes med Peter Brüchmann fra podcast mediet Mediano, som primært producere indhold om sport: fodbold, håndbold, cykling og esport. Og det var en til tider befriende ærlig mand, som delte sine holdninger:

“Nu har jeg ikke sådan for alvor provokeret mediebureauerne sådan i en kollektiv afsendelse, men vi har været ude i 15 mediebureaer, hvor der sad i gennemsnit 5 personer hvert sted, dvs. 75 personer, har vi været i kontakt med, hvor vi har præsenteret Mediano. De er jo vantil at der kommer medier med sådan en “det kan vi” – indefra ud, hvor jeg siger, er der nogen kunder som det her passer med, hvor jeg ofte havde en dårlig fornemmelse bagefter. Vi er kommet med noget indefra ud til nogen der kun sidder og måler på effekt og skal sælge et eller andet ud til virksomheden, hvor direktøren bare er glad, hvis der bare er noget på TV, for længere er marketingsafdelingerne ikke ret mange steder. Det er en branche der er sygeligt gammeldags” – Peter Brüchmann

Foretag dig noget som du er passioneret omkring

Peter Brüchmann har selv prøvet at sidde med det helt store ansvar. Han har siddet som ansvarshavende chefredaktør på B.T og siden som digital chef hos TV2. Den ene gang forlod han arbejdet frivillig, den anden mindre frivilligt. Begge gange fik det ham til at tænke over, hvad han nu skulle begive sig ud i. Det skulle ikke være hvad som helst. Det skulle være noget som han brændte for. Så er penge og prestige sekundært. Og han anbefaler andre at gøre det samme:

fdfsfsdf….

Hvis du gerne vil høre andre iværksætter podcast, har vi lavet en liste over de 10 bedste her.

Shownotes links:
Podcast – Den hårde kerne (Facebook gruppe)
Podcaststats.dk (data om podcastmediets udvikling)
Bag Knapperne (inspiration til hvordan du kommer igang med podcasting)
Podcastmagasinet (trends, teknologier og nyheder)

Kontaktinformationer

Iværksætterhistorier ApS
Lochersvej 4
3100 Hornbæk
CVR: 40092358

Navn: Esben Brandborg Østerby
E-mail: esben@ivaerksaetterhistorier.dk
Tlf: 53 83 36 33

 Find os på Facebook Find os på Instagram Find os på Youtube Find os på LinkedIn Kontakt os på mail

Tilmeld dig vores podcast

Iværksætterhistorier