Heartbeats – Le Gammeltoft fortæller sin iværksætterhistorie

Le Gammeltoft - Heatbeats (foto: Jason Idris)

Le Gammeltoft stiftede i 2014 mediet Heartbeats. Le kan betegnes som en sand ‘kulturkæmper’. Hun kæmper nemlig en indædt kamp for kulturen i Danmark. Udover at have stiftet Heartbeats, så har hun også været radiovært, DJ, journalist, foredragsholder, stiftet et pladeselskab og vi kunne blive ved. Hun har leveret indhold til den danske kultur i en lang årrække og hun er stadig aktiv på de fleste af disse områder. Hør i denne iværksætterhistorie bl.a. Le fortælle om sit syn på den danske kultur, hvordan det var at søge kapital som højgravid og sin periode som stressramt.


Denne episode er produceret af Podtribe media. Støt podcasten på Patreon her.

Altid 10 bolde i luften

Le Gammeltoft har bidraget til den danske musikscene og kultur igennem mange forskellige projekter og virksomheder. Hun startede som freelance journalist, men blev senere kendt som den ene halvdel af P3 programmet “Unga Bunga” sideløbende med, at hun skabte sig et internationalt navn som DJ og stiftede hendes eget pladeselskab. Hun blev senere også barejer af Bar O, som hun havde i 3 år sammen med DJ’en Peter Visti. Under hendes rejse som barejer, så startede Le også mediet Heartbeats tilbage i 2014. Mange af Le’s projekter overlappede og samtidig blev Le mor til 2 børn under hendes iværksætterrejse. Det gjorde at Le blev stressramt og blev nødt til at trappe ned, for at genvinde hendes fokus.

Jagt på investering til Heartbeats som højgravid

Le finansierede selv Heartbeats, men pengene kom hurtigt til at virke små, da ambitionsniveauet var højt. Le var en lydnørd helt ind til benet og hun ønskede at bidrage med indhold af den allerhøjeste kvalitet. Le gik derfor på jagt efter en investering. Problemet var bare at Le var højgravid og forhandlingerne ikke var helt gnidningsfrie. Se mere i teaseren herunder.

Le fik til sidst investeringen i hus og Heartbeats har over de seneste år vokset sig stort. Hør i episoden også Le snakke med Esben om alt fra podcasting til mediestøtte og den danske kultur.

Hvis du synes godt om denne episode, så anbefaler vi disse:

M1 – Mads Peter Veiby fortæller sin iværksætterhistorie
Bodylab – Retsopgør og afgørende forældrehjælp
MigogAalborg – Comeback journalisten, som blev iværksætter af nød