Copenhagen Cartel, Katrine og Christian Arnstedt – Løvens Hule åbner ny sæson med bæredygtig investering

Christian Arnstedt og Katrine Lee Larsen - Løvens Hule

Katrine Lee Larsen er kommet langt siden vi snakkede med hende sidst. Hun er gået all in og arbejder nu fuldtid i hendes virksomhed, Copenhagen Cartel. Virksomheden, som blev skabt efter at Katrine havde svømmet rundt i et hav fyldt med plastik ud fra kysten af Bali, har nu udvidet sin kollektion og fået en investering. Investering lyder på 700.000 kroner og kommer fra Christian Arnstedt i første afsnit af sæson 6 af Løvens Hule. Christian Arnstedt deltager i dette afsnit af iværksætterhistorier sammen med Katrine Lee Larsen. De snakker om bæredygtige initiativer, nye produkter og en fokus på mere bløde værdier.


Denne episode er produceret af Podtribe media.

Hvis du vil støtte vores lille medie, så kan du gøre det her på Patreon.

Løvens Hule – Planet over profit

Løvens Hule åbner den nye sæson med en investering i et bæredygtigt bikinibrand, hvor alt fra prismærker til forsendelsesposer er klimavenlige. Vores tidligere gæst Katrine Lee Larsen var første deltager i sæson 6 med Copenhagen Cartel og derfor har vi igen inviteret hende til at deltage på podcasten. I afsnittet har vi også inviteret Christian Arnstedt ind til at snakke om en stigende tendens hos investorer og iværksættere; en øget fokus på vores planet og at profit ikke altid behøves at komme i første række. Christian havde, inden han fandt sig til rette i en af hovedrollerne som investor i Løvens Hule, allerede besluttet sig for at have et øget fokus på bæredygtige investering. Det var tydeligt, da Katrine stod foran løverne og det endte også med en investering på 700.000 kroner for 20 % af Copenhagen Cartel.

“Jeg kunne mærke, at Christian virkelig forstod min mission. Derfor var det også naturligt, at valget faldt på ham, og jeg har ikke fortrudt beslutningen et eneste sekund. Nærmest dagen efter optagelserne, gik vi i gang, og Christian er ikke kun kommet med kapital, han har også været meget aktiv i udviklingen af Copenhagen Cartel og har hjulpet med alt fra rekruttering til strategi,” fortæller Katrine Lee Larsen.

Hør mere om hvordan Christian Arnstedt og Blazar Capital har hjulpet i nedenstående teaser:

Fokus på bæredygtighed og ny kollektion

Katrine Lee Larsen fortæller om hvordan fokus på bæredygtighed altid er i højsædet og at virksomheden søger efter nye måder, at bidrage til en sund planet på. Kort før jul lancerede brandet også en ny serie af tracksuits, der ganske vist ikke er produceret af gammel havplastik, men til gengæld er syet af 100% økologisk bomuld. Den røde plastiktråd bevares ved, at der samles, hvad der svarer til 20 plastikflasker op fra havet, når man køber et bomuldsprodukt. Køberen kan endda se, hvem, hvor og hvornår plastikken samles op ved at scanne en unik QR-kode. Derudover er alt fra prisskilte til hygiejnemærker skabt af bæredygtige og genanvendelige materialer, og ved køb af flere af Copenhagen Cartels produkter doneres der en fast portion af salget til velgørende klimaorganisationer. En af disse samarbejdspartnere er Plastic Change, som arbejder på at mindske mængden af plastik i vores verdenshave. Copenhagen Cartel donerer op til 10% af overskuddet fra deres CC Swim- og CC Active-kollektion til deres arbejde for at mindske plastikforurening.

Hvis du synes godt om denne episode, så anbefaler vi disse:

WeldingDroid – Kevin fandt lykken efter 3. uddannelse
MapsPeople – Ambitioner om at blive markedsleder
Ladybox – Modbeviser de kritiske løver