LendMe – En no-brainer med store udfordringer

Frederik Murmann - LendMe

I denne episode møder du Frederik Murmann fra LendMe der sammenligner banklån hos de 15 banker der samarbejder med – så de konkurrerer om at give det bedste tilbud. Frederiks iværksætterrejse starter allerede som ansat i en stor dansk virksomhed, hvor gode idéer og en entreprenant tilgang var grundstenen for at stige i hierarkiet.

Men en kombination af at være kørt surt i corporate-verdenen samt en stor undren, sparkede gang i LendMe projektet. Frederik forstod simpelthen ikke, hvordan Danmark som et af de mest digitalt udbredte lande i verdenen, ikke havde en platform som Momondo, hvor man kunne sammenligne priser på sine lån og hvordan det var begrænset til bankerne.

Derfor gik Frederik til sine kommende co-foundere og pitchede sin idé, og selvom de ofte var kritiske overfor nye idéer, var det her også en no-brainer for dem.

Det at idéen var en no-brainer betød dog ikke, at rejsen fra idé til slutproduktet var nem. I episoden skal du bl.a. høre tankerne om at få kommunikeret produktet til slutbrugeren, så det var letforståeligt, samt hvorfor bankerne i starten umiddelbart ikke var interesseret i at være en del af LendMes platform.

Dette er Frederiks iværksætterhistorie. Hør mere i vores podcast.


Produceret af Podtribe media.

Episodens annoncør er Propagator.

Hvis du vil støtte vores lille medie, så kan du gøre det her på Patreon

Vært Mette Bloch og gæst, Frederik Murmann, udfolder hele historien om LendMe i dette afsnit af Iværksætterhistorier.