Energive – Konkurs, nulvækst og en mulig karriere i politik

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Energive fortalt af Michael Vibe Hertz.
 
Energive er en fuldkommen pakkeløsning til erhvervslivet. Mobil, internet og komplekse teleløsninger med omstilling osv.
 
Egentlig startede Energive ud som et hobbyprojekt, som fik Mikkels fulde opmærksomhed efter en konkurs med hans tidligere virksomhed.
 
Før Energive drev han selskabet Taask, som under coronakrisen oplevede at kunderne ikke betalte og kombineret med nul vækst og forsinket hjælp desværre var med til at dreje nøglen om.
 
Vi taler i høj grad om hvordan man rejser sig efter en konkurs, men også hvordan hans oplevelse og erfaringer med at lukke og slukke for en virksomhed har drevet ham ind i politik.

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg
 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions