One Bite Better – Fik millioninvestering under Corona

Katrine Lee - Copenhagen Cartel

Regitze von Bülow Bjergegaard er uddannet indenfor ernæring, men endte med at starte tech virksomheden One Bite Better. Regitze fortæller om en tarmsygdom i hendes teenagerår, som både gav hende en fighter-ånd, men også en passion for kost. En passion som fulgte hende hele livet og som førte hende til en tilværelse som iværksætter. Først som selvstændig kostvejleder og derefter som stifter af One Bite Better. Hør bl.a. Regitze fortælle om at miste en co-founder over flere omgange, slette halvandet års hårdt arbejde og at lande en millioninvestering midt under Corona krisen.


Denne episode er produceret af Podtribe media.

Hvis du vil støtte vores lille medie, så kan du gøre det her på Patreon.

En sand fighter

Regitzes fightergen og perfektionisme omkring kost kommer helt fra hendes tidligere leveår. Hun fik som teenager en tarmsygdom og var som 18-årig helt nede og veje 32 kg. Hun gav dog ikke op og kæmpede sig op igen. Hun lærte alt om kost fra a til z og blev passioneret omkring ernæring. Dog blev hun lidt opslugt af hendes venners ønsker om at blive læger, ingeniører og advokater. Hun endte derfor med at melde sig på jurastudiet. Efter et par måneder på studiet mærkede hun at ernæringen interesserede hende meget mere end de tørre paragrafer. Hun færdiggjorde dog stadig det første år, for lidt Jura til husbehov kan man altid bruge, som hun siger.

Starten på One Bite Better

Regitze endte med at læse en professionsbachelor i ernæring og sundhed og begyndte som kostvejleder. Hun oplevede et stort problem, som gik igen hos de fleste af hendes klienter. De kunne ikke overholde deres sunde ernæringsmål, når de skulle ud og spise eller have mad ‘to go’. Derfor lavede hun skræddersyede vejledninger til sine klienter omkring hvor de kunne spise ude og købe take-away, som passede til deres kostplan. Hun blev træt af at lave det til hver enkelt og tænkte at det kunne gøres lettere. Dette var første skridt mod stiftelsen af One Bite Better. Hun fandt sig en potentiel co-founder i en datalog og han havde samtidig en ven, som havde styr på salg og marketing. Inden de tre potentielle iværksættere for alvor ville i gang, så skulle de I sommerhus og lære hinanden at kende. Det endte dog med et stort skænderi og at den tekniske co-founder forlod projektet. Den 3. co-founder forlod også projektet, men fortrød heldigvis næste dag. Sammen arbejde han og Regitze videre. Regitze fik tegnet hendes app og fik samlet 8 hensigtserklæringer fra potentielle samarbejdspartnere.

Bump på vejen erstattet af vækst

Efter noget tid på projektet, så forlod hendes co-founder igen projektet – denne gang uden at fortryde.  Og et andet bump på vejen opstod da et udviklingsbureau ikke just levede op til hendes forventninger. Se mere i teaseren nedenfor.

Regitze måtte hyre en midlertidig intern medarbejder til at rydde op. Alt blev slettet og den midlertidige medarbejder blev fuldtidsansat. One Bite Better blev optimeret og klar til at rekruttere nye brugere. Siden da har de strømmet til og Regitze oplever en tilgang på 100-400 nye brugere hver eneste dag. Og det er ikke kun på brugersiden, at Regitze oplever succes. Hun har fået flere partnere (restauranter) med på rejsen og under Corona krisen formåede hun også at få en investering på hele 2 millioner kroner.

Hvis du synes godt om denne episode, så anbefaler vi disse:

WeldingDroid – Kevin fandt lykken efter 3. uddannelse
MapsPeople – Ambitioner om at blive markedsleder
Ladybox – Modbeviser de kritiske løver