True Gum – Producerede 500.000 bæredygtige tyggegummi i hånden

true gum team
25% rabat med "IVHPODCAST"
True Gum har uden brancheerfaring taget kampen op mod tyggegummigiganterne. Normalt tager det op mod 5 år for et tyggegummi at nedbryde i naturen. Årsagen skal i følge det københavnske startup findes i de ingredienser tyggegummi bliver produceret med. Bl.a. indeholder de konventionelle tyggegummi samme plastikstoffer, som bruges til at lave gummidæk med. Det har 4  skabt et alternativ. En række velsmagende bæredygtige tyggegummi produkter.


Sponsoreret af DJØF for selvstændige og startups

True Gum ideen blev født efter et økologisk middagsselskab da Peter Juul Regnersgaard og Morten Paulin Ebdrup fik sig et stykke konventionelt tyggegummi. Kontrasten mellem det økologiske og konventionelle startede en diskussion om, hvad tyggegummi egentlig er lavet af. Gennem research fandt de ud at tyggegummi indeholder over 80 forskellige ingredienser, heriblandt plastik. Det var en øjenåbner for dem begge.

Hvis du vil have 25 % rabat på Morningscore’s SEO værktøj, så brug rabatkoden: ivhpodcast

4 ildsjæle – 6 mdr. – 1 lejlighed på Østerbro = True Gum

True Gum er næsten som taget ud af den klassiske iværksætter historie. De startede dog ikke i en garage. I de første 6 måneder sad de 4 stiftere  – som også består af Sabrina og Jacob Sand Motzfeldt – i stedet hver dag hjemme i Morten’s lejlighed på Østerbro. Her kiggede de på youtube efter tyggegummiopskrifter, prøvede at finde folk på LinkedIn som havde arbejdet med tyggegummi, undersøgte hvorfra de kunne skaffe lakridsrod, mynte m.m.

500.000 tyggegummi produceret i hånden

Da den første store ordre kom ind var det ikke fra en hvilken som helst virksomhed. 7-eleven bestilte 500.000 tyggegummi. På daværende tidspunkt sad iværksætterne dog stadig i lejligheden på Østerbro uden de store produktionsapparater (hør teaser her):

[jetpack-related-posts]