Waitly – Opstarten krævede mange sene aftentimer i Thailand

Thomas Andersen - About Vintage

I denne episode skal du høre historien om Waitly fortalt af founder Tim Lykke Myhrvold.

Waitly er specialister i ventelister og har udviklet en løsning der i dag bruges af tæt på 30.000 boligsøgende, der ønsker en andel- eller lejebolig.

Tim er en af de iværksættere, som på egen hånd oplevede et problem, der burde blive gjort noget ved. Derfor startede han Waitly op ved siden af sit krævende konsulentjob, og som udstationeret i Thailand brugte han mange af de sene aftentimer på at bygge fundamentet for virksomheden.
Du kommer også til at høre hvordan det er at miste en co-founder lige før launch, og så er der også spændende nyt på vej fra Waitly.

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg


Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions