fbpx

Plai – Sådan udfordrer de spilplatforms giganter med pay as you play model

Plai - Frank Eskelund Christensen - Tobias Kastrup Andersen - Peter Morild
25% rabat med "IVHPODCAST"

Computerspilindustrien har haft enorm vækst de seneste år. Frank Eskelund Christensen, Tobias Kastrup Andersen og Peter Morild har stiftet virksomheden Plai, der har udviklet en platform, der gør det muligt for gamere, at afprøve spil til en billig timepris. Spiller du spillet nok, rammer man spillets fulde pris og så er spillet dit! I øjeblikket er det primært “Indie”-spil, som der er på platformen, da hvert spil koster en minimumsgaranti at få ombord på platformen, men teamet er optimistiske for at mere populære spil vil blive tilgængelig på deres platform.

Prøv platformen af med voucheren: PCGAME – så får du 5 $ gratis.

Danmarksmesterskab i entreprenørskab

I 2016 deltog Plai i Danmarksmesterskabet i entreprenørskab, hvor de vandt i deres kategori og modtog 25.000 kroner, der gjorde det muligt for dem at stifte selskabet og simpelthen komme i gang. Herefter deltog de i en stor gaming konference, hvor de havde udviklet deres MVP og fik validering fra andre gamere og potentielle kunder af platformen. Desuden kom de i kontakt med en publisher, der gav dem lov til at benytte sig af deres spil og samtidigt kom de med til en større konference i Los Angeles.

Netværk, netværk, netværk

Efter at have modtaget flere legater fra Fonden for Entreprenørskab, deltaget i adskillige konferencer og blevet optaget på Innofounder, er Plai kommet så langt med deres produkt og virksomhed, at de har ansat en med 15 års brancheerfaring fra Ubisoft – en stor fransk virksomhed, som udvikler og udgiver computerspil. Gennem deres deltagelse i messerne er de blevet mere kendte i miljøet. Det har gjort, at de nu kan sparke dørene ind til de større publishers og begynde at få nogle af de mere kendte spil med på deres platform. Som Plai selv beskriver det: “Netværket er GULD værd”.

Hør med når Plai fortæller deres historie fra idé til produkt, hvordan de har udviklet sig, hvilke udfordringer de har stødt på og hvad, de har lært fra dem, hvordan man skaffer loyale brugere og meget mere.

Rigtig god lytter!

Episoden er sponsoreret af Fonden for Entreprenørskab

Kontaktinformationer

Iværksætterhistorier ApS
Lochersvej 4
3100 Hornbæk
CVR: 40092358

Navn: Esben Brandborg Østerby
E-mail: esben@ivaerksaetterhistorier.dk
Tlf: 53 83 36 33

 Find os på Facebook Find os på Instagram Find os på Youtube Find os på LinkedIn Kontakt os på mail

Tilmeld dig vores podcast