Mindcamp – “Jeg mister næsten evnen til at tale et helt år, fordi operationen går galt”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Mindcamp fortalt af Mads Hyldig & Martin Kastrup
 
MindCamp hjælper mennesker med at skabe ro i hovedet, uanset hvor meget pres der er på deres skuldre. Det gør de ved at hjælpe dem med at slippe unødvendige bekymringer.
 
Det hele startede med at de begge havde en stor passion for mentalt træning. Martin stødte på mentaltræning, da han blev ramt af kræft i 2015 og søgte hjælp til at håndtere de mange bekymringer omkring det.
 
Mads stødte på mentaltræning, da han skulle udsendes til Afghanistan i 2013, hvor han brugte træningen til at finde ro i en krigszone. Sammen stiftede de Mindcamp, og vi taler om rejsen derfra som bl.a. byder på en rigtig dårlig start og en kamp for at kunne udbetale den første løn til sig selv.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions