Trine Ravnkilde – “Den arbejdsstilling jeg havde skabt for mig selv – den var så ubehagelig!”

Thomas Andersen - About Vintage

I denne episode skal du høre historien om Go For It Consulting fortalt af Trine Ravnkilde. Helt kort, så lærer Trine vidensformidlere at skabe, sælge og skalere onlinekurser og digitale produkter.

Trine havde egentlig sagt til selv, at hun ALDRIG nogensinde skulle være iværksætter som hendes mor og andre i familien, men når man er født med iværksætteri i blodet, så er det alligevel svært at slippe. Hun droppede derfor ud af universitetet og blev partner i hendes mors virksomhed, men det betyder ikke at hun levede drømmen og efter nogle år følte de sig nødsaget til at sælge virksomheden. Som Trine selv siger det: “Vi var blevet driftsledere – vi var ikke længere iværksættere”
 
Hvad der skete derfra kommer du til at høre meget mere om, men vi kommer også ind på, hvorfor hun har valgt at miste omsætning ved ikke at være for alle og hvorfor du bør dele dine guldkorn med din målgruppe.
 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Fundbricks.com – Få mere ud af din formue.

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg
 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions