Candeno – Kulturen er altafgørende!

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Candeno fortalt af Matias Bøgvad Appel
Candeno hjælper job- eller uddannelsessøgende med at træffe det næste karrierevalg og virksomheder med at rekruttere og fastholde de rette medarbejdere via intelligente match.
 
Episodens gæst starter allerede sammen med sin nuværende co-founder Mads sin første virksomhed i 2.g, hvor de bookede møder for andre virksomheder, bl.a. Too Good To Go, før app’en for alvor fik sit gennembrud.
Vi taler selvfølgelig også om hvordan de to founders fik idéen til Candeno, men også hvordan man håndterer en global pandemi der ramte virksomheden midt i en investering, og hvor begge founders lige var gået fuldtid i projektet.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions