Hey Planet – Front runners på spiselige insekter
Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Hey Planet fortalt af Jessica Buhl-Nielsen og Malena Sigurgeirsdottir.

Hey Planet udvikler smagfulde fødevarer baseret på spiselige insekter til gavn for menneskers sundhed og planeten.

Forestil dig en militant vegetar fra Nordjylland i en tanzaniansk landsby omringet af lokale, som lykkeligt snacker løs på store, fede græshopper, de lige har indfanget i markerne.

Det var virkeligheden for medstifter af Hey Planet, Malena, da hun for 12 år siden spiste græshopper for første gang og hurtigt fik smag for de ernæringsmæssige fordele og kulinariske muligheder ved spiselige insekter.

Flere år senere på et lille kontor i København møder Malena Jessica, som efter at have afsluttet et social entrepreneurship-projekt i kvindefængsler i Peru leder efter en ny udfordring. Og hun slog hurtigt fast, at hvis denne fødevare skal tiltale Hr. og Fru Danmark, skal insekterne pulveriseres.


Episoden er bragt til dig i samarbejde med AJ Produkter

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions