Bigum&Co – Do’s & don’ts, solgt livsværk og en hel masse røverhistorier

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Bigum&Co fortalt af Thomas Bigum
 
Bigum&Co hjælper marketingansvarlige med grund- og specialistkurser primært i de digitale discipliner. Senest er virksomheden blevet opkøbt af konsulenthuset 1260. Så nu har forretningen to ben: konsulenter der udfører, leverer eller bidrager – og kursusafdelingen, hvor man kan lære at gøre det selv.
 
Det er ikke hvem som helst, som Thomas har solgt sin virksomhed til. Det er nemlig hans tidligere praktikant, som har solgt sit livsværk til. Men den historie kommer vi selvfølgelig mere ind på.
 
Thomas er en pioner og et etableret navn, når det gælder digital markedsføring. Og rejsen har budt på en del røverhistorier, som han deler flittigt ud af, men han giver dig også sine bedste do’s and dont’s indenfor branding og markedsføring.
 
_____________________________________________________________________________
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions