Copenhagen Surf School – En gammel Mercedes Sprinter, Kim Larsen på repeat og et stærkt venskab

kristian scharling somera iværksætterhistorier iværksætter
I denne episode skal du høre historien om Copenhagen Surf School fortalt af Ole Hasholt og Rasmus Øgelund. Copenhagen Surf School udbyder windsurfkurser og surfoplevelser fra deres surfskole og -cafe som ligger på promenaden i Amager Strandpark.


Der er fuld drøm på Ole og Rasmus, som virkelig leverer en god energi i studiet – og de to founders viser, hvor langt et godt venskab og passion kan drive værket. Vi taler bl.a. om, hvordan de kørte land og rige rundt i en gammel Mercedes Sprinter, hvor Kim Larsen konstant spillede de samme numre, fordi CD’en sad fast i anlægget. Og så taler vi også om, hvordan de to holder humøret højt når de rammer muren og hvordan de balancerer livet som venner og founders.

 

Episoden er bragt til dig i samarbejde med Treyd – Sælg først, betal leverandøren senere.  Læs mere og book en uforpligtende introduktion på treyd.io

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions