Micky Creatives – “Kan du ikke lægge den f****** telefon væk?”

micky creatives morten michel iværksætterhistorier
I denne episode skal du høre historien om Micky Creatives fortalt af Morten Munksgaard og Michel Sian. Helt kort, så er Micky Creatives Danmarks førende TikTok-bureau og eksperter i branded content.

Er der noget de også er, så er det humørbomber – der er høj stemning i studiet gennem hele episoden hvor vi bl.a. taler om hvordan de for 3 år siden skulle danse for Shakira og J-Lo i Super Bowl finalen, som de første danskere nogensinde – noget af det absolut største du kan opnå i branchen. Men lige efter ramte corona, og begge blev de smidt hjem til Danmark.

Dermed stod hele deres dansekarriere, som de havde arbejdet for siden de kunne gå, nu fuldstændigt stille. Og hvordan denne store nedtur blev startskuddet til Micky Creatives må du vente med at høre senere i episoden.

 

Udover det taler vi også om hvordan du får succes som virksomhed på TikTok, og hvordan de to founders balancere den travle iværksætterhverdag med privatlivet og kæresteriet.

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions