Due Signori – Krise på krise betød, at Joachim var klar til at afsætte brandet

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Due Signori fortalt af Joachim Riis-Bernickow.

Due Signori ~ Sprezzatura er ikke bare endnu et modebrand. Det er budskabet om ubesværet elegance og troen på din egen stil og tilgang til livet.
 
I dag skal du møde en iværksætter som under corona startede et tøjbrand med sin far. Og deres mål var at vise branchen og de danske forbrugere at man kunne gøre tingene på en mere strømlinet og ærlig måde, hvor man måde tager højde for klimaet i sin produktion og tilbyder en fair pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.
 
Hvorfor man lige starter midt under en krise kommer vi selvfølgelig ind på, men vi skruer i høj graden tiden frem til endnu en af slagsen. Nemlig da krigen brød i Ukraine. Samme dag som Rusland invaderede landet oplevede Joachim, at store forhandlere trak sig fra forhandlinger med virksomheden. Samtidig ramte efterdønningerne på corona og det hele endte med et skelsættende møde hos revisoren, hvor store og afgørende beslutninger skulle træffes.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions