Nerve Smart Systems – Kæmper for fremtidens generationer

Nerve Smart Systems - Jesper Boie Rasmussen

Jesper Boie Rasmussen er CEO for Nerve Smart Systems. Jesper var tilbage i 90’erne en vigtigt del af virksomheden IBSEN micro structures, som laver optisk telekommunikation. Han fik derfor en del af kagen, da virksomheden blev solgt lige inden IT boblen braste. Den formue han fik fra salget brugte han bl.a. på at forsøge at lave en Jaguar om til en elbil. Et projekt der desværre endte i flammer. Jesper har i sine mange år som iværksætter haft mange op- og nedture. Han deler derfor ud af sine mange erfaringer. Jesper arbejder nu for Nerve Smart System, som er et innovativt batterisystem, som tillader individual kontrol af battericeller. Jesper fortæller meget mere om systemet i episoden.

Det her er hans iværksætterhistorie, som er en del af vores serie om Green Growth, som her bidrager med endnu et dansk modsvar på de klimaproblemer vi står overfor.

Hør mere i vores podcast.


Produceret af Podtribe media.

Episodens annoncør hedder e-Boks Express, som du kan prøve gratis her. En online selvbetjeningsportal, hvor du kan sende dokumenter til dine kunder eller klienters e-Boks direkte fra din egen pc eller tablet.

Hvis du vil støtte vores lille medie, så kan du gøre det her på Patreon.