Mummum – “De har jo for alvor bare udnyttet os!”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Mummum fortalt af de to co-founders Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen.
 
Mummum er et online madunivers, som deler ud af opskrifter og madinspiration. Det skal være nem mad, hvor alle kan være med.
 
Amanda og Mathilde er bedste venner og blandt de iværksættere, som ikke vidste hvor stor deres idé kunne blive. De startede på hobbybasis ved siden af studiet og havde aldrig tænkt at det skulle blive til en reel virksomhed med millionomsætning.

Vi taler om deres rejse, men sætter også fokus på dengang, hvor en stor spiller fra restaurationsbranchen kontaktede Amanda og Mathilde og ville ha’ dem til at levere en opskrift på et helt nyt produkt. En stor mulighed, som i stedet endte som en slem lærestreg.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions