Ackermann – Derfor er E-mail-marketing et must-have for mange virksomheder

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om Ackermann fortalt af Casper Ackermann
 
Ackermann er Danmarks førende e-mailmarketingbureau og har over årene hjulpet brands som bl.a. SOUNDBOKS, Matas  og mange andre med at få mere værdi ud af deres e-mailmarketing-aktiviteter.
 
Caspers store passion for formidling og kommunikation startede allerede som 14-15 årig, da han blev involveret i E-Sport og sidenhen blev han en del af Meebox (nu en del af Simply.com), som har stor betydning for ham. Derfor føltes det også som et stort brud, da han endelig tog det store skridt og startede sin egen virksomhed.
 
Vi taler om rejsen, som har budt på sine op- og nedture, men vi får også lov til at tappe Casper for det meste af sin viden omkring e-mail markedsføring. Og er du en af dem der har døbt den snart, i gåseøjne, ældgamle marketingdisciplin død, så kan du ifg. Casper godt tro om igen.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions