Texta – “For at være sikker på, vi også var her om 3-6 mdr. måtte vi cutte vores egen løn”

Thomas Andersen - About Vintage

I denne episode skal du høre historien om Texta fortalt af Peter Kragh Lauritsen

Texta arbejder med inbound marketing og kommunikation og hjælper deres kunder til succes på både det strategiske og operationelle niveau.

Vi får i denne episode lov til at suge Peter for viden, eksempelvis hvordan du får mest mulig ud af jeres content og hvordan du får succes med inbound marketing.  Du får altså serveret de bedst tips og tricks til ikke bare lave indhold der rammer målgruppen, men også hvordan du skal bruge det strategisk. 

Vi kommer selvfølgelig også ind på historien om Texta, som startede tilbage i 2014. Og selvom pilen har peget op ad i mange år, så blev de som mange andre ramt af coronakrisen, da hele Danmark blev lukket ned. Der skulle skæres helt ind til benet og det gjaldt virksomhedens overlevelse.

 
_____________________________________________________________________________
 

Lyt til Podtribe Medias helt nye podcast “10 i 8 – Hele Danmarks Motivationspodcast” lige her

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Lyt også til Lykkefix med Mette Bloch lige her

Foredragsholder, forfatter og dobbelte verdensmester i roning – Mette Bloch – inviterer kendte danske personligheder ind til en uformel snak om livets mange facetter. Hvilket lykkefix giver dem energi i hverdagen? Hvad brænder de for? Og ikke mindst hvordan takler de livets udfordringer med et smil i en hektisk hverdag med fordomme, kaos og forventninger fra omverdenen. 

 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions